Barový mixér SANTOS N62

Společnost SANTOS je specialista na komerční elektrická zařízení zaměřená na bary od roku 1954. Nyní uvádí na trh novou verzi barového mixéru s asynchronním  motorem  N62 s unikátními vlastnostmi:

- Asynchronní motor
- Tichý chod
- Protihlukový kryt
- Nůž s titanovým povrchem
- LCD ovládací panel

Barový mixér N62 je ideální přístroj na výrobu džusů do barů a kaváren. Splňuje všechny požadavky, co se týče výkonu a moderního rozvoje. Barový mixér N62 je ideální pro výrobu jakýchkoli druhů koktejlů, smoothies, ovocného džusu, ledové kávy nebo mléčných koktejlů díky 30 naprogramovaným receptům.

Klíčovou vlastností tohoto barového mixéru je jeho bezkontaktní motor: na rozdíl od univerzálních motorů, nemá uhlíky, čímž získává podstatně delší životnost a vynikající účinnost. Kromě toho, že motor má dlouhou životnost a je energeticky úsporný, je také velmi tichý.

Barový mixér N62 je vybaven dotykovým ovládacím panelem z odolného skla, který můžete ovládat i v rukavicích. LCD ovládací panel nabízí 30 přednastavených receptů nebo si můžete vytvořit vlastní, pomocí softwaru poskytovaného společností Santos (vestavěný vstup USB). Extra silný nůž s titanovým povrchem je navržen tak, aby rozdrtil i nejtvrdší led.

Tento barový mixér SANTOS N62, je nejen účinný, ale i velmi tichý díky svému protihlukovému krytu, bezkontaktnímu motoru. Podložka pod nádobou zabraňuje přenosu vibrací a otřesů. Tento přístroj je vyroben v souladu s nejpřísnějšími zdravotními a bezpečnostními normami, je vybaven nádobou neobsahující bisphenol-A a bezpečnostním čidlem, které vypne motor v okamžiku, kdy obsluha otevře kryt mixéru.

Barový mixér N62 SANTOS, lze umístit jako stolní zařízení nebo je možné jej zabudovat do barové desky.